Blogawards tussenstand

blogawards logo

Die blogawards dus. Ze hebben daar vanavond een tussenstand van gegeven. Een top-3 uit elke categorie. Het podium. Zonder de jurypunten die voor 60% gaan meetellen. Het ziet er niet aardig voor me uit. Ik had dat een beetje gevreesd.

Als je het moet opnemen tegen oorbellen en auto’s, dan heb je met lappen tekst en rare dingen als linklistblogs al bij voorbaat verloren. Al zeker als je zevende staat op een lijst waar het een tijd verplicht was te stemmen.

Doch niet geaarzeld of getreuzeld en geen excuses gezocht, dit zag je aankomen als de sprintoverwinning van Mark Cavendish in de vijfde rit van de ronde van Qatar. Het is een spelletje en ik doe mee.

Daarom blog ik dit ook. Dat willen de mensen van Knack Weekend graag. Zo gaat dat met spelletjes. Je weet dat je speelt en het spel op zich is belangrijker dan het doel en ik heb me twee jaar en een tuk geleden voorgenomen om het alleen nog voor de fun te doen.

Orde van de dag. Jullie hebben werk, jullie die nog niet gestemd hebben maar dit blog wel leuk vinden. Ik zou het leuk vinden als jullie even langs zouden gaan bij de mensen van Knack en daar zeggen dat dat zo is.

3 Comments

  1. We pakken het sportief op, Jan!

    Ik blijf het enkel jammer vinden dat 2/3 blogs in het Engels zijn ipv Nederlands. Zo heb je bij voorbaat al een ruimer lezerspubliek, of toch, potentieel publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.