Een blogger met een auto…

Zo. Tegenwoordig staat er in mijn buurt een deelauto die aan mij is toebedeeld door de nieuwe autodeeldienst Mobilix. De Audi A1 zal me de komende anderhalve maand zowat vervoeren naar de plaatsen waar ik moet zijn. Vandaag is dat Genk. Ik moet hier de laatste keer dingen vertellen over tinternet voor ’t werk.

Over de dienstverlening van  Mobilix kan ik momenteel nog niets zeggen maar ik lust die A1 wel. Een beetje meer luxe dan wat ik gewend ben van de Cambio-wagens waar ik normaal gezien mee rondrijd.

Verder is het een auto. Je duwt op de gas en dat gaat vooruit en je remt en je vertraagt en als er file is zijn er dubbele pinkers en het nadeel blijft dat je niet meer kan doen dan meehummen met de muziek en luisteren dat ook andere mensen op andere plaatsen in de rij staan en dat het toch opletten is met dat regenweer.

Onwillekeurig moest ik aan Helena denken. Ik was fan van Imke en ik was fan van de Nissan Cube waar ze toen mee reed. Helena kende mij niet en ik was net zover dat ik andere mensen kon vertellen dat Imke niet echt Imke was. Intussen kent Helena mij wel en ben ik een blogger met een auto en dat vind ik vreemd.

Bij mij duurt het geen jaar en is het de bedoeling dat we dat ding gaan delen (ik moet dat nog eens allemaal bekijken hoe dat gaat, ik laat iets weten).

Gek. Heel gek. Een blogger met een auto. Dat die nog bestaan.

Disclaimer: the usual hé, ik ben niet gevraagd om te bloggen, ik krijg een gratis auto, ik dacht ik schrijf iets, ik kan niet garanderen dat ik daar anders iets over had geschreven maar ik ben blij dat er eens een nieuw autodeelsysteem op de markt komt. Concurrentie kan nooit kwaad.

3 Comments

  1. Ah interessant, had er nog niets over opgevangen.
    Het standaard cambiootje (c3) volstaat voor mij zeker in 99% van de gevallen maar voor een speciale gelegenheid of een dagje cruisen kan een luxebak wel eens leuk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.