Lees eens een boek

[vc_row][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″][md_text md_text_title1=”pixflow_base64IA==” md_text_title_separator=”no”]

Elke maand lees ik minstens één boek. Over digitaal en marketing omdat het mijn vak is. Over strategie en zelfs over growthhacking. Over behavioural economy omdat het een miskend onderdeel van het voeren van een business is. Over Wat ik veel minder lees, is proza. Leesboeken, zeg maar. 

In 2018 wil ik daar verandering in brengen. Omdat 1 januari de slechtste dag ever is om met iets te beginnen, ben ik er nu al aan begonnen: het lezen van een paar goede boeken. 

Mijn smaak voor boeken ligt nogal moeilijk. Ik ben nogal fan van het zwaardere werk. Zowel fysiek als inhoudelijk. De Gebroeders Karamazov bijvoorbeeld. James Joyce zijn Ulysses ook. Kwestie van een soort doelstelling boven de doelstelling te leggen ben ik dus begonnen met het project ‘lees de top 100 van boeken zoals samengesteld door Le Monde’. 

Starten bij de nummer 1 op de lijst zag ik niet zitten. Dan maar op zoek naar één van die boeken die een mens gelezen zou moeten hebben. ‘De man zonder eigenschappen’ leek me er wel zo één. Al is het maar omdat het zo oneindig dik is. Bijna 55 uur leesplezier te gaan, zo voorspelt de Kindle. Welaan dan. Lezen!

[/md_text][/vc_column][vc_column width=”2/12″][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.