Tech45 viert feest

Het moet iets meer dan een jaar zijn dat ik deel uitmaak van het vaste panel van de tech45 podcast. Blijven plakken. Dat is ook niet nieuw. 35 afleveringen of iets van die aard. De collega’s waren al tien afleveringen bezig toen. Nog wat bèta-afleveringen ook. Zoveel google zit er wel in hen.

Dat maakt dus 45 afleveringen van… euhm… 45 minuten. Theoretisch. Meestal een stuk langer. Eigenlijk. We hebben een leuke vorm gevonden vind ik. Twee, drie grote onderwerpen, snel nieuws en tips.
We gaan dat vieren. Die 45ste aflevering. Met een speciale aflevering. We hebben daartoe een persbericht verspreid en alles. Na de 44ste keer is het moment om uit de digitale kast te komen aangebroken. Er is sprake van een historische aflevering en wat we daarmee bedoelen, kom je morgenavond vanaf 21u30 te weten tijdens de live-opname. Woensdag kan je in iTunes terecht. Enfin. Je kan daar nu ook al terecht voor de voorbije afleveringen.
Lang geleden dat ik nog eens van PR had gedaan. Persberichtje pennen, corrigeren en bijsturen, perslijst bij elkaar zoeken, mensen mailen, mailadressen vinden, andere raden, titels personaliseren, the lot. Niet nabellen. Daar doen we niet aan.
Er zijn al een stuk of wat artikels verschenen, ergens zouden we in een nieuwsbrief moeten steken. Heb je zelf een blog of een website waarvan de lezers geïnteresseerd zouden kunnen zijn, bij Marco en Davy vind je het persbericht. Meer info krijg je bij mij. Mocht je dat willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.