The Kindle General

In Gent woont een designer en zijn naam is Micha Symoens (leuk portfolio). Hij is ook bekend onder de naam Sweetcharlie op Twitter. Hij is een beetje te gek. Echt. Hij doet een 365 dagen project en mensen die 365 dagen projecten doen verdienen respect.

Micha heeft zich op avatars gestort. Hij verbetert die dingen. Enfin. Doet er wat creatief mee en zet ze dan op een blog. De resultaten zijn tot nu toe allemaal beter dan het origineel, ik denk dat design daar zo wat omheen draait.

Dus vroeg ik Micha of hij niet ook eens mijn avatar onder handen willen nemen. Nu heb ik met dat ding (het origineel) een haat-liefdeverhouding. Het is te streng, het ziet er verdomde arrogant uit. Enfin. Voor verbetering vatbaar. Er zijn ook goeie elementen aan vond ik. Vind ik. Denk ik. Het is misschien een deel van mezelf dat ik niet ben maar een beetje zou willen zijn. Soms.

Micha maakte er dus zijn versie van. The Kindle General. Ik vind het wat hebben. Correctie. Ik vind het leuk. Die Kindle tussen de broeksriem maakt het wel af vind ik. Dat relativeert heel de boel. Hou dat project in de gaten zou ik zeggen. Of vraag (heel lief) aan Micha of jij er ook tussen mag.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.