Facebook

Er moest van een facebookprofiel een pagina gemaakt worden en dat zou gemakkelijk gaan want ik heb daar ooit eens twee testaccounts voor opgezet, gevuld, veranderd, gewijzigd, van voor naar achter van links naar rechts…

Dat zou ik dus vandaag dus nog eens doen maar dan in het echt want een profiel voor een organisatie hoort een pagina te zijn toch als je ermee wil doen wat je er dan mee wil doen en dat is onoverzichtelijk nu en Mark wil het zo en de mensen zullen het ook zo willen als de veranderingen zich voltrekken zoals ik denk dat ze zich zullen voltrekken.

Dat gezegd zijnde heb ik dus een hele dag gewerkt en dat profiel is nog steeds geen pagina en als ik ook maar iets durf bewegen aan dat ding dan gaat facebook in alarmmodus van hack hier en toegang tot uw profiel daar en bewijs nu maar eens, bewijs maar eens dat dit jouw vrienden zijn. Drie foto’s, zes namen. Wie.Zie.Je.Hier? Weet ik veel.

Misschien had ik dat dinsdag in de podcast niet moeten zeggen Mark, dat ik dacht dat je de bal voor het eerst serieus mis had geslagen. Het spijt me. Ik heb je vanavond gezien op f8 en ik vond je geweldig. Wil je het voor mij ook laten werken? Danku.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.