Lean communication workshop

[vc_row][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″][md_text md_text_title1=”” md_text_title_separator=”no”]Dat ik een groot voorstander ben van Lean en Agile principes, ik kan dat niet goed verbergen. Daarom was ik altijd jaloers op developers. Waarom mogen zij Agile doen en zitten wij communicatiemensen als woesies naar al die ninja’s te kijken?

Daarom organiseer ik samen met Co-Learning op 13 mei een Lean en Mean Communication Strategy and Follow Up workshop for all you communication people en andere geïnteresseerden. De workshop wordt gegeven door Bart Vermijlen (Lead Digital Producer bij Duval Guillaume Modem) en Jurgen De Smet (Stichter van Co-Learing.be).

Het idee om die workshop te gaan doen kwam bij mij op nadat ik Bart’s blogpost las over zijn driedaagse lessenreeks aan de Thomas More hogeschool in Mechelen. Dat was de workshop die ik zelf wilde volgen. Bart nam Jurgen onder de arm en the rest as they say… is history.

Bij deze dus warm aanbevolen! Save the date of schrijf alvast in. Of lees wat je kan verwachten.

Flickr foto in de homepageslider: cc van blambar

 [/md_text][/vc_column][vc_column width=”2/12″][/vc_column][/vc_row]

5 Comments

  1. Hey Jan,
    Ik overweeg om samen met onze nieuwe content marketeer te komen luistern. Zijn de workshops in het Engels zoals het programma laat vermoeden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.