No more questions

Ken je die tekstjes? Korte zinnen? Vijf vragen na elkaar? Dan een antwoord dat naar het product verwijst? Dan een call to action? Dat soort tekstjes, ik heb er daar veel van geschreven. Dat marcheert om één of andere reden. Ik heb er genoeg van.

Ik heb verlof. Vader geworden. Nog wat gewoon verlof erbij gelapt. De boîte bij ons is sowieso dicht tussen kerst en nieuw. Tijd om voor de kinderen te zorgen, een boekje te lezen. Om eens na te denken ook. Van hoe je dingen aanpakt en hoe het draaien moet.

Was ik aan het nadenken over de teksten die ik tegenwoordig nog bak. Te weinig, merk ik. Te eenzijdig ook soms. Door een gebrek aan tijd en never change a winning team.  Dan verval je vaak in formules.

Weet je dat… (93,7% dat iemand dat dit weet) maar wist je ook dat… (23,9% kans dat iemand dit weet) en hup, hier kom je er alles over te weten en koop nu je ticket. Inhoudelijk niet fout en je maakt duidelijk waar het op staat maar soms moet je de dag maar een dag noemen en dat boek sluiten.

Tijd voor nieuwe dingen. Experimenten met dingen die niet werken en verfijnen tot het wel werkt. It’s blog official. Aan het werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.