Genomineerd

Vandaag zouden dus de nominaties bekend gemaakt worden van de Knack Weekend Blog awards. Zulks heeft mij geen slapeloze nachten gebracht noch zat ik te popelen om het nieuws over of ik er wel of niet zou bij zijn want zoiets had ik wel nodig gevonden te schrijven.

Met enige trots ende opluchting (moet ik toegeven) kan ik melden dat ik bij de genomineerden behoor. Dat stemt mij gelukkig. Over stemmen gesproken, u mag dat doen. Hierzo.

10 Comments

  1. Aargh, je kan pagina 1 niet overslaan en ik ken die fashion bloggers niet goed genoeg om zomaar mijn stem te verkwisten aan een random keuze.

    1. Groot gelijk Stijn. Hadden we zelf ook nog beseft maar het was al te laat om dat er nog mee in te krijgen… Volgend jaar voorzien we een extra optie “ik ken geen bal van deze categorie en zou graag gewoon naar de volgende gaan zonder mijn stem te verkwisten aan een willekeurige keuze”

      1. Heb ze eens allemaal overlopen. Er zitten er ook wel wat Engelstalige tussen. Dat vind ik altijd balanceren op een dun koord. Los daarvan, ik hoop dat Jan wint!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.