Mijn lief is de beste

Ik heb een nieuwe blog. Het is te zeggen. Wij hebben een nieuwe blog. Wij. Zijnde mijn lief en ik.

Je hebt zo van die mensen die dingen kunnen maar daar niets mee doen. Mijn lief is zo iemand. Die heeft bij mijn weten nog nooit geblogd. Schrijft beroepshalve een pak bij elkaar als ik haar hier avond aan avond hoor tikken aan nog maar eens een nota of een antwoord of ik-weet-niet-hoe-het-allemaal-heet.

We hadden beslist dat er bij ons nieuwe huis een blog zou horen. Om te tonen dat mooi en modern en ecologisch en verantwoord, dat dat allemaal moet kunnen, ook al heb je niet bergen met geld en rekeningen op de Kaaimaneilanden.

Ze had in stilte aan wat teksten getikt. Iets wat ik zelf nooit zou doen. Bespaar mij de stilte. Ik wil tikken en het internet op vlammen. Alles binnen het half uur. Ik zette haar/ons een WordPress’je op en toen zag ik het. Mijn lief was al die tijd een blogster. Zonder blog.

Sommige mensen kunnen dingen waar ze (even) niets mee doen. Misschien ben ik bevooroordeeld maar mijn lief kan bloggen. Met een toonvastheid waar ik een puntje aan kan zuigen en ja, je ziet dat daar wijvenbloginvloeden in zitten en dat is de max. Nog nooit geblogd mijnheer. Zit hier jaar en dag naast mij, bloggende evenknie te wezen en perst het er dan even uit.

Mijn lief is geniaal. Ze wil het niet gezegd hebben. Daarom doe ik het soms voor haar.

1 Comment

  1. Uw lief is ook al bijna een jaar bezig om haar geheime blog? Twee keer moeten kijken, maar er staat weldegelijk juli 2012. Was ze u dat vergeten vertellen? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.