Pakot

Zegt Jurgen gisteren: “er is gelijk iets met uwen blog Jan, die link marcheert niet”. Ik checken en controleren en al maar dat was allemaal geen waar. Tot ik het screenshot zag en dat seeing believing was en enfin. Die mens gebruikt geen Chrome maar toch… Maar toch…

Geen schoon beeld mijne man. Die Jurgen, die doet zowat in WordPress sites en beweert zoiets nog nooit gezien te hebben. Ik gelukkig ook niet en ik hoop het niet snel terug te zien.

Enfin. Snel WordPress er opnieuw op gesmeten (ik was mee tot de laatste update, daar niet van maar kijk, een mens neemt het zekere voor het onzekere) en dan het theme veranderd en weer gevraagd want ik kreeg het op mijn Mac niet gereproduceerd (op de iPad in Safari wel, bleek).

Blijkt het één of andere plugin te zijn die van zijn oren aan het maken is en dat ik niet weet dewelke want ik heb ze dan maar allemaal uitgezet. Nu allemaal weer proberen aan te zetten en kijken waar het vast loopt. Dan ook nog eens een ander, beter aanpasbaar theme’ke zoeken want dees is maar iets ingewikkeld als je naar de code gaat kijken (voor een php-amateur gelijk ik).

Kijk. We zijn terug online en content. Mocht er iemand een ideetje hebben voor een leutig theme, dat mag altijd geweten laten geworden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.