Een mening over Justin Bieber

Iedereen heeft een mening over Justin Bieber. De meeste mensen die deze blog lezen, zullen een negatieve houding hebben tegenover ’s mans (zeg je dat over een 17-jarige?) werk.

Meningen staan sedert de opkomst van blog in afslag. Met de komst van twitter zijn het permanent solden. Een mening meer of minder, daar kijken we niet meer op tegenwoordig.

Ook ik pleit schuldig aan teveel meningen over teveel onderwerpen. Technologie, sociologie, social media, als er ergens een mening te geven is, durf ik die te geven. Soms denk ik, zouden we gebaat zijn met wat minder meningen en wat meer specialisten.

Dat is alvast mijn mening.

Wat die Bieber betreft? Ik ben er nog nooit in geslaagd drie minuut vijfenveertig naar zijn stem(vervormer) te luisteren.

3 Comments

  1. Ik weet niet van wie deze site is maar ik wil even duidelijk maken dat je te hopeloos bent om te leven !! Ik ben er 100% dat Jb tienduizend keer beter dan u is achterlijk aap !! U niet graaf voelen wie je maar ook bent ! Het komt hard aan om zo’n woorden te lezen probeer dan ook te snappen hoe het voelt als je iemand een negatieve mening geeft ! Je kent Jb amper persoonlijk dus doe normaal en zoek en leven want je bent ziek man in u kop !!!

  2. Sarah, ik heb nog nooit bewust naar JB geluisterd. Jan zegt alleen hoe lang het hem gelukt is. Dat zegt dus evenveel over hem als over jouw knuffel. Daarvoor moet je Jan zijn neus niet afbijten. Bijvoorbeeld zeggen waarom jij wel graag naar hem luistert, met eventueel opgave van je persoonlijk luisterrecord zou een aanzet tot gesprek kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.