Een wedstrijd tegen uw ochtendhumeur

Laat ons wel wezen: vaak is de weekendkrant de enige krant van de week die echt uitgelezen is als de Chiro langskomt voor de papierslag. Het weekendabonnement moet zowat de beste uitvinding geweest zijn die de marketingafdelingen der Belgische kranten de laatste jaren hebben voortgebracht.

Dezer dagen doet de Standaard er nog een actie met korting en alles. Onder de titel “Doorbreek de sleur van het ochtendhumeur” . Bij die actie hoort een website. Je kan er een Illy Espressomachine winnen en op geheel wetenschappelijk verantwoorde wijze te weten komen wat voor ochtendhumeurpersoon je bent. Naar het schijnt weet ik één en ander aardig te verbergen. Ik ben een camoufleur. Het is maar dat u weet wat je aan mij hebt mocht u ooit naast mij aan de koffie zitten des morgens.

Op zaterdag en zondag doe ik dat camoufleren wel eens achter een kwaliteitskrant. Enfin. Altijd. Meestal. Als ik er last van heb. Dat kan jij ook. Gratis. Voor een maand. Vertel mij in de reacties of via twitter waarom jij een maand lang gratis De Standaard wil krijgen bij je zaterdagse pistolets. Aangezien de helft van de beroepsbevolking inmiddels 55+ is en 4/5 werkt, krijg je er de vrijdageditie bij.

Een onschuldige kinderhand zal zijn werk doen en vijf namen plukken.

In ruil voor deze blogpost lees ik een maand met je mee. Het is maar dat u dat mag weten.

15 Comments

  1. De weekendkrant is inderdaad de enige krant die ik mis nu ik geen abonnement meer heb. En een reden om op tijd uit bed te komen op zaterdag, nu wacht ik tot er eentje begint te huilen om zijn flesje. Mijn zoon zal u dankbaar zijn!

  2. Ik heb een tijdje gelijktijdig een abonnement op de Morgen en de Standaard gehad. Het leukste was om over dezelfde items de uiteenlopende verslaggevingen te lezen. In het weekend heb ik nog wat meer tijd om deze vergelijking te maken…

  3. Ja, ik wil een gratis krant! Niet alleen omdat ‘ie gratis is, maar ook omdat ik al maanden twijfel tussen het weekend abonnement van de Standaard en de Morgen, misschien kan ik zo de knoop doorhakken?

  4. Ik lees graag de krant. Meestal enkel in het weekend. De weekdagen zijn te hectisch om te kunnen genieten van, meestal, sterke journalistiek.
    Een weekendabo zou nu goed van pas komen. Kan ik tenminste ’s morgens in mijn badjas blijven zitten tot de middag en moet ik niet eerst tot bij de krantenboer. Jan, dit is uw kans om mijn weekends nog aangenamer te maken 😉

  5. Een weekendabonnement bij De Morgen is op zaterdag enkel en kost maar 9,95 euro per maand, das ook niet veel é!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.