Wat zou dat kosten?

Dat je followers en likes en views kunt kopen, dat weet iedereen na de saga met Natalia ook weer. Met wat Googlewerk kan je daar wel wat prijzen van terugvinden en dat valt al bij al mee. Dat is het internet en de schaal enzo.

Nu vroeg ik me af: zo een plekje in pakweg De Afrekening van Studio Brussel, wat zou dat zo kosten? Want als je views en likes kunt kopen, moet er ook een markt zijn voor gelebriefkaarten en invulformulieren op websites, toch?

Niemand gaat mij dat vertellen zeker?

2 Comments

  1. jaren geleden, dan ging ik oa uit in een café waar muziekanten uitgingen, en ja daar gingen de verhalen rond over hoe dat gedaan werd.
    Het strafste verhaal dat ik hoorde was om massa’s mensen voor platen winkels aan te spreken en ze geld geven om nen bepaalde singel te gaan kopen.

  2. Terzijde: lang geleden kon je niet zomaar wat de Afrekening in kiezen. Het nummer moest eerst op een soort longlist raken. Dat was “jouw” Afrekening. Tenzij ik het me verkeerd herinner, natuurlijk.

    Platenfirma’s kopen effectief massaal zelf singles op om zo (de meer winstgevende) albums te promoten, een fenomeen dat al even bekend is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.