Het verhaal van de Audi A3 cabrio

[vc_row][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″][md_text md_text_title1=”” md_text_title_separator=”no”]Er was eens… in een land hier niet zo heel erg vandaan een jongeman. Hij reed met de grootste wagens en voelde ze aan de tand in bochten en langs wegen. Hij mende de paarden langs grachten en kastelen. Hij waande zich een heuse heer.

Op een dag kreeg de koene ridder een brief waarin de wagenfabrikant met de vier ringen aankondigde een samenwerking aan te zijn gegaan met kunstenaars teneinde de dames van het vrouwelijke geslacht florissant de zomer door te krijgen. Het heette summer collection en de brief maakte gewag van wel vier verschillende foulards, ontworpen voor Audi. Creatief ondernemerschap, quoi.

Ik dacht dus: een cabrio, dat wil ik wel maar mijn vrouwelijke kantje, daar zijn kosten aan. Collega’s heb ik wel. Ook nog bezig met creatief ondernemerschap en alles. Een puzzel valt soms makkelijk.

Zeg ik dus op mijn stoerste: zeg Kendy (de collega die ik ook met die BMW had mogen rijden), een cabrio, zou je dat zien zitten, het is iets met kunstenaars ook enzo, en foulards. Zulks was het geval. Zowel de Audi A3 als de foulards werden goedgekeurd, de mensen van Audi waren wel te vinden voor een tweepersoonstest.

Zo kwam het dat ik een wagen ging ophalen, afzette aan het werk en met de trein naar huis reisde. Ik had een Antwerpendag met mijn Generation Creatives collega’s. Social media, specifiek voor hun project. Voor een beginner met goesting en een natural in het vak. Tools, tips, mogelijkheden, denken, vertellen, zo iets waar je na een uur of 8 in de KBC-toren wel een open dak kan gebruiken om het even te laten luchten. Ik op de fiets, zij in de cabrio.

Het daagde me al snel dat het juist was geweest die dubbeltest te vragen. Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden:

Het weer was wat kwakkel maar de tocht kon droog doorgaan. Dat werd het verhaal van de week (toen had ik ‘m voor mezelf). Elke rit met open dak en het moet gezegd, ik heb best al wat testgereden de voorbije maanden maar niets kwam qua funfactor in de buurt van deze. De Hyundai is misschien nog best vergelijkbaar maar dat is alweer een poos geleden.

Een al bij al klein wagentje, die A3. 180 pk onder de kap. Dan met de zon en zonder dak. Bij Audi tonen ze zo van summer collection. Zo met een foulard en je denkt meteen dat je Grace Kelly bent. Als nuchtere burger denk je meteen: ja tarara, in België met twee dagen zon en dan weer voorbij, waar zou je hier een Cabrio voor doen? Het moet gezegd: ook in de lente went dat best snel eigenlijk.

De collega’s en ik waren misschien wat overenthousiast met het open gooien van het dak maar met een frakske en de zetelverwarming aan (de collega’s) en met gewoon een trui (ik), kan dat wel dienen. Ze zetten deze bij Audi aan de vrouwelijke kant van de markt maar ik vond ‘m best stoer buiten komen. Voor de zekerheid moet ik misschien toch eens naar die TT of die R8 informeren. Om zeker te zijn.[/md_text][/vc_column][vc_column width=”2/12″][/vc_column][/vc_row]

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.