Lezen op de iPad

Eigenlijk wil ik heel graag een iPad. Correctie: ik wil graag een comfortabele manier om des avonds en op de trein te lezen wat ik lezen wil en daarvoor lijkt de iPad mij op dit moment de beste manier.

Netbooks vallen af. Met mijn MacBook heb ik al een relatief kleine notebook. Een tablet, ik geloof daar in maar laat ons wel wezen, de iPad heeft op dit moment geen concurrenten. Geef toe, die Dell Streak die deze week is gelanceerd, dat is pas écht een uitvergrootte iPod touch die op Android draait. Een verouderde versie van Android ook nog eens. Die HP slate komt er niet eens, zo hard zijn ze daar geschrokken.

Zo’n kindle vond ik lange tijd de max maar ooit al eens een RSS-feed gelezen op zo’n ding? Nee, dat is niet wat ik zoek. Een kleurenscherm, de mogelijkheid om verder te kijken dan je tablet lang is (lees: surfen). Die apps, och, die zijn leuk meegenomen maar lezen wil ik doen.

Ik kijk de kat nog wel even uit de boom (lees ook: ik wacht wel tot er concurrentie komt en de prijzen dalen). Volgens mij komen google en htc later nog wel met een échte concurrent. Tot die tijd kijk ik af en toe op iPadpeek en surf ik daar in het rond.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.