1000

Als het er op neer komt is het vlees zwak. Dan neemt begeerte het over van ratio en dan sta je op 993 twittervolgers en dan wil je er 1000. Hoe verkeerd je dat zelf ook vindt.

Hoe hard je ook beseft dat het allemaal niets betekent en dat je niet altijd even nauwkeurig de Britneys en de social media experts hebt verwijderd. Hoe hard je weet: kwaliteit boven kwantiteit, interactie boven cijfers. Heel even neemt de bevestigingsdrang dan over. Ik ben ik en ik heb bijna 1000 volgers. En die 1000 ga ik vandaag nog halen.

Het is makkelijk hoor, zeggen dat het je niet kan schelen. Ik zou liegen als ik zou beweren dat het bij mij zo is. Het kan me wel schelen. Je kan dat belachelijk vinden. Of egomanisch. Pffff, ik moet sowieso minder braaf worden.

Volger 1000 is trouwens officieel @lode, hij krijgt hiervoor nog een passende beloning die ik nu heel hard ga bedenken.

1 Comment

  1. Proficiat met nummer 1.000. Ik heb die obsessie (nog) niet met volgers, wel met lezers van onze netties.be site. En ik heel jaloers ben op sites en nieuwsbrieven die een tienvoud en meer aan lezers hebben.
    Mijn enige troost, om het met de woorden van Calimero te zeggen: zij zijn groot en ik is klein. En voor een website die het met beperkte middelen moet doen, zoals wij, is het echt een mijlpaal om het al 14 jaar te doen, en al überhaupt te overleven.
    Volhouden is de boodschap, en vooral: goede content brengen. Geen content die veel hits oplevert, want die vind je overal. Wel artikels met toegevoegde waarde, doordenkers.
    Dus: doe maar voort zoals je bezig bent. Het blijft boeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.