Apptip van de week: Myshopi

Dat ze bij Delhaize nog steeds werken aan de een deftige Androidversie van hun al bij al magere shopping app, daar zal ik het later nog wel eens over hebben.

Mij zijn ze in elk geval kwijt aan Myshopi for Android. Het was mijn Tech45 tip vorige week. Er bestaat ook een versie voor iPhone en een versie voor Windows Phone trouwens.

Myshopi is Belgisch. Van Agilys. Ik ken de mensen daar niet (denk ik). Ze komen uit Eigenbrakel ofte Braine l’Alleud. Dat laatste is Frans, ze komen van onder de taalgrens daar.

Het is een shoppinglijstapp met recepten die je daar kan ingeven en een barcodescanner, dat maakt het heel hip. Het is universeel, als je dus naar Delhaize en Colruyt en Spar en GB en Carrefour en wat nog niet gaat, heb je maar één app nodig.

Er zitten promoties in ook. En als je in Braine l’Alleud en je bent niet bekend met de streek en je zoekt een supermarkt in Eigenbrakel en je weet niet dat je daar al bent. Ik zeg ook maar wat. Je kan producten toevoegen (mochten die nog niet in de database zitten). Je kan er prijzen insteken en waarschijnlijk dan ook vergelijken waar je het goedkoopst af bent. Dat is in geloof ik, wegens de crisis. Enfin. Je hebt wat aan dat ding.

Tegenwoordig ga ik er mee shoppen en dat bevalt me erg. Heel cool enzo. Stel dat er ooit een verbeterde versie van GPS komt, dan zou stemondersteuning mij wel kunnen bekoren. Dat je zo langs de groenten passeert en dat een zoetgevooisde vrouwenstem je influistert wat je zoal in je karretje moet laden.

De andere dingen die we tijdens die tech45 bespraken, kan je hier beluisteren.

7 Comments

  1. Hartstikke handige app!! Alleen jammer dat ik zelf geen recepten kan toevoegen, tenminste, ik heb het nog niet kunnen ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.