Barcelona

Heden vlieg ik per Boeing 737-400 en samen met Boskabout naar Barcelona. We gaan er morgen een evenement verslaan en we gaan vertellen wat er wordt voorgesteld en we gaan daar enthousiast over doen als enthousiasme gepast is en alleen dan.

Het is mijn vierde keer in de stad en ik ben er nogal enthousiast over. Het dambordpatroon is geweldig. Van de alom geprezen sfeer op de ramblas ben ik minder fan. De nog steeds niet afgewerkte Sagrada familia is zo divers dat ik er… ahum… gemengde gevoelens bij heb.

Als we. Ik zeg. Of als ik. Als. Als ik de kans heb om even wat te doen, ga ik even langs Picasso denk ik. Of Miro. Of langs La Pedrera. Dat is er eentje van Gaudi. Zeker langs La Pedrera, dat is zo hard in het centrum dat je moeite moet doen om er niet te passeren denk ik nu. Of Park Güell als we daar in de buurt moeten zijn. Maar het zal wel niet. Ik verwacht niets.

Enfin. Behalve de spulletjes dan waarvoor we naar ginderachter vliegen. Morgen. Kom morgen eens terug. Dan lees je er hier over. Live via coveritlive denk ik. En daarna blogpostgewijs. Op twitter zal ook wel wat te beleven zijn.

Fotocredits voor Christopher Chan op flickr

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.