Benieuwd naar de herdenkingsplechtigheden* naar aanleiding van tien jaar war on terror,…

Benieuwd naar de herdenkingsplechtigheden* naar aanleiding van tien jaar war on terror, naar het schijnt zijn daarbij ook nogal wat slachtoffers gevallen die niet zo gek veel met terrorisme te maken hadden.

* Verder overigens mijn medeleven aan de familie van de burgerslachtoffers die gevallen zijn op 9/11

Google+: View post on Google+

Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.

4 Comments

  1. Pssssst. Die andere slachtoffers zijn publiek geheim. En ik heb al tien jaar de indruk dat Amerikaanse slachtoffers erg zijn, maar Afghaanse niet. Want die wonen ver weg. Of waren toch al arm. Gewoon niet over praten dus, dat maakt het maar ingewikkeld.

  2. +Bart Van Loon ik zou het zelf kunnen accepteren, als gewoon werd gezegd dat het een oorlog om macht is, om olie, om economische markt, om mensen daar die analfabeet gehouden worden, omdat dat beter is voor ons. Maar hier wordt het verkocht als doen we daar ontwikkelingswerk. En als je dat vind, zien ze je als landverrader, want door deze opmerking vinden een hoop mensen dat ik de slachtoffers van 9/11 een trap na geef. Dat wil ik natuurlijk niet, maar ik wil ook niet uit het oog verliezen dat het de onschuldige burgers zijn die lijden, en zeker niet alleen hier. Daarnaast geloof ik ook, dat we de wereld daar niet zomaar kunnen verbeteren, en al helemaal niet met wapens. Maar geduld en goedheid leggen het in onze maatschappij altijd af tegen macht en geld. Uiteindelijk lik ik mijn wonden, en ben dan maar blij dat ik hier geboren ben, want het had veel erger kunnen zijn.

  3. ik heb veel twijfels bij bepaalde aspecten van 9/11 en al was alles echt dan nog is het degoutant misbruikt door sommigen dus hoe anderen ook reageren blijf uw gedacht zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.