Binnenkort op twitter en de blogs

Binnenkort presenteert Netlash zijn trendsrapport voor 2011. Twitter zal zich in twee kampen splitsen als sloeg Bart met zijn iPone de Noordzee doormidden om er, met zijn gevolg van wat zal het zijn, 70, 80 volgelingen doorheen te trekken.

Aan de ene kant staan zij die tegen dat soort voorspeldinges of tegen Netlash of tegen één van zijn gevolg of whatever zijn. Aan de andere kant zullen zij staan die hoera roepen, omdat ze enthousiast zijn met het leesvoer of omdat ze nog wat moeten van Bart of één van zijn gevolg.

Mijn lijstje is alvast binnen. Ik zal in tegenstelling tot vorig jaar wachten met publiceren tot het rapport er ligt. Eén van de dagen maak ik ook eens werk van een evaluatie van mijn voorspellingen van vorig jaar. Immers, ik mag dan in Bart’s spoor door de zee-engte lopen, ik heb niet de illusie dat ik een expert of -godbetert- een trendwatcher ben.

Als jullie dan nu allemaal even een account op qik willen maken? Mark, zet uw spel eens op de beurs man. Check die myspace met facebook login! Dat zou mijn resultaat nog even kunnen verbeteren.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.