Categorieën
Uncategorized

Bizcamp

Vandaag vond in een onafgewerkte The Hub in Brussel de Belgische editie plaats van Bizcamp. Bizcamp is een, en ik citeer: “user generated business conference”. Ik was erbij en zag dat het goed was. Een proficiat aan het hele team. De lezingen van Tamara Gielen, Béate Vervaecke, Tijs Vrolix, Lodewijk Regout, Evan Van Lissum, Ghislaine Bovy en Leo Exter die ik bezocht waren stuk voor stuk interessant.

Na vier jaar als werknemer denk ik er immers over mijn expertise als freelancer in de markt te gooien. Als zelfstandige of iets in bijberoep. Ik dacht op Bizcamp het antwoord te vinden op enkele fundamentele vragen. Die vond ik her en der. Uiteraard kreeg ik niet op alle vragen een antwoord maar toch leerde ik bij. Dat ondernemen ook gaat over zelfvertrouwen bijvoorbeeld. En over in het water springen en dan pas zwemmen. Binnenkort toch maar eens knopen doorhakken over één en ander.

1 reactie op “Bizcamp”

[…] This post was mentioned on Twitter by Tamara Gielen and janseurinck, Bizcamp Belgium. Bizcamp Belgium said: check out this blog post by @janseurinck about Bizcamp! http://bit.ly/1kEhMi […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.