De dag dat er een onverwacht telefoontje kwam

Een tijd terug solliciteerde ik bij het Vioe ofte Vlaams Instituut voor Onroerend Erfgoed. Toen eindigde ik op een verdienstelijke tweede plaats. Mijn teleurstelling was groot. Met name: ik was er echt het hart van in. Allez, om eerlijk te zijn: ik was er niet goed van. You don’t win silver enzovoort enzoverder.

Doch, je moet daar niet teveel over nadenken. Er moest nog les gegeven en bij iKomunikado stonden/staan ook nog enkele projectjes op stapel.

Toen gisteren zo rond kwart voor vijf mijn telefoon overging, hoorde ik iets wat ik niet echt had zien aankomen. Of ik alsnog wou komen. Voor een ander project. Halftijds en voor op z’n minst een jaar. Om het op zijn Bob de Bouwers te zeggen: “nou en of”. Perfect in lijn met één van mijn doelstellingen voor 2010.

Wat mijn takenpakket juist zal inhouden, dat zal nog wat uit te vlooien zijn. Het situeert zich in het communicatieve, zoveel is zeker. Er wordt op dit moment een nieuw team samengesteld voor een nieuw project waarvan ik nog niet weet wat ik ervan kan en mag zeggen. Het is archeologie en het heeft ooit gevaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.