Die keer dat Mark mij liggen had

update: het euvel heeft zichzelf automagisch uitgeschakeld, ik had ook al zowat alles geprobeerd: toch maar een plugin, opnieuw installeren, andere versie dan maar, zou het de kleur kunnen geweest zijn, neen dus, a momentary lapse of reason.

Eigenlijk vind ik Facebook goed gerief. Je kan wat opmerkingen maken over hun opt-in-procedures, je kan zeggen dat Mark een vreemde schavuit is. Zeker als je het boek accidental billionaires hebt gelezen, dan heb je wel eens een vraag bij de deontologische codering van Mark en zijn kornuiten.

Maar ach, het feit dat je boerderij kan spelen en kan chatten en pokeren en video kijken en lezen allemaal op één plek maakt veel goed. Niet dat ik zulks ooit beoefen.

Toch ben ik wat afhankelijk van Facebook. Mijn blog is zowel hier rechts als hieronder uitgerust met een like-knop (heden: aanraden-knop). Gewoon, omdat het kan, gewoon, omdat ik het leuk vind. Nu is er echter een kink in de kabel tussen mij en de firma met de vrienden gekomen. Mijn likes zijn allemaal weg. 58 had ik er inmiddels verzameld op de algemene knop en nog een stuk of wat meer onder de posts zelf.

Dat vind ik dan weer niet leuk. Mijn verzoek zou dan ook zijn dat mensen die zich daartoe geroepen voelen even klikken op de like button of als u in de rss-lezer vastzit even door te klikken, u zou mij er een plezier mee doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.