Die keer dat we live gingen

De dertiende Tech45 is opgenomen en is online. We lieten ons allerminst afschrikken door bijgelovigheid en gooiden onze opname voor de gelegenheid ook live-on-air waar we het normaal gezien bij live-on-tape houden.

Het voegt een extra dimensie toe omdat luisteraars via een chatbox meteen ook kunnen reageren op wat er gezegd wordt. Het zorgt voor wat extra stress. Dat ook.

We hebben bijgeleerd met dit experiment en we zullen het herhalen. Op 6 april vanaf 21u00 zijn we live op ustream. Maak alvast je account aan, dan kan je je mening kwijt via de chatbox. We zullen proberen meteen in te spelen op wat er via de chatbox wordt aangereikt.

Maar eerst dus de 13de, die hebben jullie van ons tegoed. Voor een uitgebreide beschrijving verwijs ik naar de Tech45 website.

Verwacht je aan Google en China, Twitter location, Twitter @anywhere, cisco’s nieuwe supersnelle router, iPhone 4, chatroulette en de niet te versmaden tips van de redactie. Uitsmijters gaan over de zin en onzin van telewerk en de nood aan papier (een reactie op onze uitzending over het verdwijnen van papier). 70 minuten luisterplezier, helemaal voor u.

Zoals steeds kijken we uit naar de reacties van de luisteraars. Bel ons, schrijf ons, laat…

http://www.podtrac.com/pts/redirect.mp3/www.libsyn.com/media/tech45/tech45-013.mp3

Of neem een gratis iTunes abonnement via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.