Die keer met Adam Curry

Mocht u het nog niet weten, het tweede seizoen van Tech45 is begonnen. Er zijn wat veranderingen doorgevoerd zoals daar zijn: we zijn nu een wekelijkse podcast, Davy is flexibel panellid, we hebben snelnieuws en we zenden live uit op dinsdag vanaf 22u.

Deze week hadden we een heel speciale gast. Van het type “een wikipagina in zes talen“. Dan begin je mee te tellen, zo lijkt me. Kort samengevat: een Nederlandse Amerikaan, host bij MTV geweest, voortrekker van het podcasten, regelmatige gast in grote Amerikaanse technologiepodcasts, lid van het olijke duo dat No Agenda presenteert en, nu ja, een CV vol eigenlijk. Adam Curry, dames en heren, rechtstreeks uit de VS of A, in het Nederlands en alles.

Die was dus te gast in tech45. Wij allemaal wat zenuwachtiger dan anders. Hij een opvallend normale mens waar de ervaring zo lichtjes vanaf druipt. Het is misschien niet onze beste uitzending maar goed, onze site ging tijdens de uitzending plat en dat zegt wat over het verkeer. U wordt aangemoedigd te luisteren via onderstaande knop. Misschien wil je wel een abonnement. Of kom volgende dinsdag eens live luisteren.

Uitzending 26 – Maartens hot pockets -tech45 – adam curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.