Die keer van die zoektocht

Binnenkort ligt, even later kruipt en nog later wandelt er hier een baby, peuter, kleuter rond. En euhm, ahum, ik, het is te zeggen, kijk, ik ben niet zo’n fotomens maar zo’n boeleke en alles, dat zou toch wel geestig zijn om dat op foto te hebben.

Niet zo’n fotoshoot maar in het moment graag een wat arty farty variant op “mijn eerste stapje”, flou artistique en alles. Een beetje deftig ook nog. Hoe. Doe. Je. Dat.

Een lichtsterke lens zegt de één, een goeie body zegt de ander, een goede fotograaf, daar is zo ongeveer iedereen het over eens. Ze maken geen slechte toestellen meer, je moet investeren in lenzen. Niet nodig, een compacttoestel, daar kan je vandaag de dag ook al veel mee.

Mijn lief had ooit wel zo’n analoge spiegelreflex en zij kan daar wel foto’s mee trekken. Maar DSLR is anders fotograferen zeker?

Kijk, wij hebben de kaartjes al gekozen en de suikerbonen en de geboortelijst samengesteld en de naam en alles. Het is aan jullie. Tips and tricks, types en modellen, volautomatisch en zelf in te stellen, ik heb niet de indruk dat wij daar meteen uit zijn. Je zegt het maar.

Mocht het zijn dat u op een magazijn van die dingen zit en uw naam is canon of nikon of sony of ik weet het niet allemaal, u weet me wel te vinden, niet?

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.