Drie, twee, één… start!

Allez jong. Het is ervan gekomen. Ik heb een boekhouder en een rekeningnummer waar janseurinck.com op staat en wat geld en straks kan ik facturen gaan maken met mijn naam bovenaan. Helemaal echt. Mijn enthousiasme is groot.

Vanaf nu gedaan met allemaal constructies met interimkantoren en werken met de rem erop. Ervoor gaan als het ware. Mijn ding doen. Ook als het ware. Een winkeltje openhouden met in de aanbieding workshops en spreekdinges over communicatie en social media en van die dingen. Dat journalistiek werk opnieuw oppakken. Interessante voorstellen overwegen. En meedenken waar het kan. Want daar ben ik niet zo slecht in.

Binnenkort twee opdrachtjes doen achter gesloten deuren en dan een gastles op een school en dan zit er nog wat in de pijplijn en er is ook nog mijn workshop sociale media voor heemkringen en ik mag van de mensen van Vanden Broele en de mensen van openoverheid.nu openlijk zeggen dat ze tevreden over mij waren. Op dat elan wil ik verder gaan en mijn plaatsje vinden. Ergens. Plaatsjes graag. Meervoud.

Enfin. Nog van dat dus in de toekomst. Als bijberoep, zoals het al een tijdje had moeten zijn. Onder de noemer janseurinck.com. Ik vond niet dat ik dat veel moeilijker moest maken. Geen nieuw merk en nog een facebookpagina en een blog en een twitteraccount en mijzelf een gespleten persoonlijkheid socialmedia’en.

Aanvragen zijn welkom. Jij kan mij krijgen*.

*Maar niet zoveel meer tussen nu en de zomer.

 

21 Comments

  1. Veel succes Jan.
    En laat je niet vangen aan de valkuil ‘bijberoep’, als je eenmaal de smaak en de klanten te pakken hebt, kan het naast je reguliere job al snel je (sociaal)leven overheersen (mijn ervaring).

  2. Pingback: ★ Das Model | De Sociale Media Krant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.