Er wordt weer gepodcast!

Het was er gelijk nog niet van gekomen om jou en de andere vijf lezers van deze blog op de hoogte te brengen van het feit dat er bij tech45 weer gepodcast wordt.

Elke dinsdag om 21u30 live via de site en zowat 24 uur later in de winkel van Steve of via de website of met een RSS-dingeltje in uw oren te laden. Je mag ons ook opnieuw punten geven.

We zijn nog steeds met zes en we hebben het nog steeds over technologie. Al heb ik het gevoel dat we gezamenlijk wat losser beginnen te komen van het pure nieuws.

Dan hebben we het al eens over wat algemenere lijnen en wat minder over de processorsnelheid en het ramgeheugen want je kan dat voorlezen maar onthouden doet een luisteraar dat toch niet.

Dus kwam de opmerking van cafépraat al eens. Net zoals de terugkerende argumenten tegen deze of gene collega. Ach. We pretenderen niet dat we de beste podcast ter wereld maken. Ik alvast niet.

We werken allemaal voltijds en voorbereiden? Ja. We doen dat. Maar foutjes sluipen er altijd wel eens in. Of je hebt verkeerd gelezen of te snel of niet goed nagedacht in het moment. Iets wat trouwens in de meeste podcasts voorkomt. Ik vermoed dat radioprogramma’s niet anders zijn.

Verder zijn we nog steeds op zoek naar sponsors om onze serverruimte en andere rekeningen te betalen. Stuur ons (mij) gerust een mailtje als je wil weten wat dat moet kosten en welke ongelofelijke dingen je daarvoor terugkrijgt. Als we te goedkoop zijn, hoef je het niet te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.