Feedly

Dat ik het nog niet eerder had gezien, het is niet te geloven. Feedly. De naam laat het al vermoeden, het heeft te maken met feeds. Het is een feedreader. Zo mooi gedaan. Zo efficiënt. Feeds, maar dan magazine style. Gisteren leren kennen dankzij collega Bart.


Gebruikt google reader in de achtergrond maar op de voorgrond ziet alles er zoveel beter uit. Je hebt keuze uit verschillende layouts, je kan je categorieën instellen met de voor jou ideale leeslengte, verschillende automatisch gegenereerde rubrieken (video, foto etc) worden automatisch gegenereerd.

Ik gebruik de plugin in Google chrome en de snelheid van die brower, samen met de layout van feedly maken het nog een groter plezier om je kennis bij te spijkeren.

De integratie met andere sociale media zoals twitter en delicious maken het geheel af. Waar je in google reader een klik of drie moet doen voor je iets kan taggen, waar je je links moet kopiëren naar je eigen bit.ly-account om je statistieken bij te houden, doet feedly dit alles voor jou. Twee klikjes en je bent weer op weg.

Ik geloof zelfs dat ik meer ga doen met google buzz op deze manier. Ik ben helemaal verkocht.

Allen daarheen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.