Focus

Eigenlijk wou ik vandaag een postje doen over hoe de remix van een nummer voor mij de max is en ik het origineel niet kan smaken. Ik vind dat bijzonder maar voor dat soort opmerkingen bestaan andere media dan de blog. Daarover later meer. De remix door Skream van La Roux’ In for the kill krijgt u niet te horen.

Dat komt door het concept “focus”. Een concept, een doelstelling, die vanaf vandaag van toepassing is op dit blog. Vanaf vandaag geen linkdumps meer omdat ik geen tijd heb gehad om wat te bedenken maar dingen waarover ik na heb gedacht of waarover ik mensen heb horen nadenken of dingen waarvan ik vind dat erover nagedacht moet worden. Streepje fictie hier, gedachtegangetje over communicatie daar. Sausje van cultuur toe. Zoiets dus.

Maar er is vervanging voorzien, voor die La Roux dus. Ook muziek. Ook dames. De Pussycat Dolls. Om over na te denken. Is dit nieuw feminisme of nieuw seksisme? Volgende maandag stel ik de vraag ook aan mijn studenten. Ik ben even benieuwd naar hun reactie als naar die van u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.