Google Currents en andere twijfelgevallen

Eergisteren kwam Google met Currents op de proppen. Dat is een applicatie voor slimme telefoons en grotere dingen waar je niet mee kan bellen. Een nieuwe plek dus om content te lezen, een concurrent voor Flipboard en Zite wordt gezegd.

Groot verschil: je kan jezelf promoten enzo. Een aanbod wat ik niet kan afwijzen. Geschreven om te lezen is nu dus een iOS en Android magazine en ik moet eraan denken om een foto in mijn teksten te zetten want zo gaat dat. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Je zal het maar moeten hebben van die woorden.

 

Nee, de app is nog niet beschikbaar buiten de VS maar de apk voor Android valt hier te downloaden, verder wijst het zichzelf als je een beetje geek bent en dat ben je als je currents nu al wil installeren. Voor iOS zijn daar vast ook omwegen voor (help mij even in de reacties als je wil, beste Applevrienden).

Verder zit ik weer in twijfel over dat Facebookgeval. De pagina van deze blog bij de blauwe mannen bevat vooral links naar deze blog en naar de dingen die ik op andere blogs schrijf of als ik eens in de gazet sta ofzo. Maar eigenlijk feitelijk is het daar vaak van ikke ikke ikke en daar heeft Facebook sedert deze week eigenlijk een betere oplossing voor. Subscribe to knoppen voor mensendieren.

Dus kan ik twee kanten op: ik ga voor ikke ikke ikke en zet zo’n subscribeknop overal of ik ga voor iets meer en groter en wat dat dan moet worden weet ik ook nog niet. First world problems, dat dan weer wel.

Vergeet alvast je gratis abonnement niet op te pikken aan de Googlestand of neem er eentje op de rss (nietwaar Steven?)

 

1 Comment

  1. Echt wild werd ik er niet van, dus terug gedeïnstalleerd, het bezorgt me enkel de info die ik al krijg via andere kanalen.
    Benieuwd of het een succes wordt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.