Halverwege

Toen ik de zwangerschap aankondigde, heb ik gezegd hier geen babyblog van te willen maken. Zulks is ook niet geschied. We zijn echter een stuk over halverwege (24 weken) en als ik mensen tegenkom slaat de updatevraag “hoe is het nog?” maar half meer op mijn toestand.

Een update dus. Twee bezoeken aan de gynaecoloog achter de rug en twee keer al de punten die te krijgen waren gekregen. Tien op tien en meer van dat fraais. De druk die op zo’n kleine wordt gelegd van jongsaf, niet te geloven. Meteen targets te halen. Net genoeg vingers, twee hersenhelften, een hartje dat klopt als een razende. Maar alles is dus tot nu toe helemaal in orde, dankuwel. Komt daarbij dat mijn lief zich nog steeds goed voelt. Win!

Eén en ander komt dichterbij (geplande datum: 28 augustus) en wordt met momenten ook concreter. Ik heb het door de buik heen al kunnen voelen, de kinderkamer is geschilderd, er wordt gesproken over wiegen en buggy’s en papflessen en maksiekosies. Namen worden gekozen en overwegingen overwogen.

Wat we (en dan bedoel ik jij en ik) nog niet hebben is een hashtag. Weet je niet wat een hashtag is, lees dan even dit. Ik had kunnen kiezen voor een ouderwetse naam, maar na #Jefke en #Juleke en #Marcelleke vond ik het tijd voor iets anders. Technologisch-geekisch verantwoorde namen dus maar. De link naar de poll vind je hier onder.

Poll: Welke hashtag moet er volgens jou gebruikt worden voor de baby van @janseurinck http://poll.fm/1vvfpFri May 07 09:34:03 via PollDaddy

1 Comment

  1. Pingback: Tweets that mention Halverwege | geschreven om te lezen -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.