Inzichtelijk

Zit ik nog te denken: ik moet eens wat met die insights van facebook doen. Is Bruno me natuurlijk voor. Enfin. Niet geaarzeld noch getreurd en ineens maar zeggen: dat ziet er redelijk vergelijkbaar uit.

Enfin. Bruno heeft meer fans. Wat een goed signaal is naar het schijnt want ik kreeg wel eens te horen dat ik mij ook als blogger moet toeleggen op kwaliteit. Dat probeer ik. Jullie durven al wel eens in relatief grote getale naar hier afzakken maar kwalitatief is het lezerschap wel. Kijk naar jou.

Wat mij, net als bij Bruno het geval is, niet lukt is die facebookpagina in gang duwen. Ik begrijp dat. Jullie reageren hier al en op twitter en om daar nog eens de smurfenpagina bij te nemen… Trop is, zoals men zegt, teveel. Voor u. Voor mij.

Wat ook gelijklopend is, is de genderverdeling. Op facebook. Op deze pagina’s. Waar zijn die vrouwen, vraag ik me soms wel eens af? Is het dat ik niet genoeg schrijf over baby’s of naaien of koken en wat zegt dat over clichés? Is het mijn stijl? Zijn het de onderwerpen? Ben ik te mannelijk of juist niet mannelijk genoeg?

2 Comments

  1. Interessant te merken dat de leeftijdsprofielen van onze beide blogs zeer gelijkaardig zijn, niettegenstaande onze blogs toch sterk verschillen. Ik twijfel er aan of het zinvol is een conversatie te verwachten op Facebook waar de eigenlijke content (met comment mogelijkheid) elders staat. Ik zie het meer als een experiment dan als een echte “place of the action”.

  2. Vermits ik een vrouw bent, voel ik me verplicht me toch even te melden. Wel eerlijk opbiechten dat het de eerste keer is dat ik hier toevallig terecht kom.
    Eerlijk gezegd ben ik blij dat je niet over naaien, koken en baby’s blogt. Trop is teveel, weet je wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.