Je mag mij naïef noemen enzo, een fanboy misschien, maar volgens mij is Google gebaat…

Je mag mij naïef noemen enzo, een fanboy misschien, maar volgens mij is Google gebaat bij een open internet met veel en goeie content. Toch kiezen contentproviders graag voor apple en apps en iToestellen en is Google de slechterik maar ik weet het nog zo niet.

Embedded Link

Google News Blog: Recognizing publishers’ standout content in Google News
Saturday, September 24, 2011 8:31 AM. Posted by David Smydra, Product Specialist and Justin Kosslyn, Product Manager. Every day, news organizations and journalists around the world dedicate significan…

Google+: View post on Google+

Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.

2 Comments

  1. Volgens mij zijn het allemaal slechteriken als het om geld verdienen gaat. Dat Google veel geld aan ons verdient, weten we allemaal wel, en eigenlijk is dat meer een kwestie van gunnen. Want aan Google hebben we nog nooit een cent betaald, en toch zijn er mensen die zich bestolen voelen. En dat verbaast me iedere keer weer. En diezelfde mensen leggen voor een eye-foon wel genoeg centjes neer waarvoor ze bij een ander twee telefoons hadden gekregen.

  2. Ben het helemaal met je eens. Nee Google is geen filantropische instelling. En kritisch zijn is altijd goed. Echter Google doet het heel erg goed. Het is ontzettend knap dat ze een dienst bieden die uitgegroeid is tot een natuurlijk monopolie. Het businessmodel van Google is het meest gebaat bij open of semi-open modellen. Dus krijgen ze altijd kritiek van degenen die belang hebben bij gesloten modellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.