Lang niet verkeerd

Inmiddels zijn we met onze tech45 podcast aan de 28ste aflevering toe en ook bij deze heb ik een goed gevoel. Aan het begin van het nieuwe seizoen voelde ik wat twijfel in de rangen. Enfin, ik twijfelde wat. Het is niet gemakkelijk zo een podcast maken en wie ‘m niet maakt, weet het vaak beter.

Edoch niet getreurd. Drie afleveringen in het nieuwe seizoen heb ik het gevoel dat we helemaal op dreef zijn. Wekelijks live én podcastend, enkele gasten waar je al eens mee buiten kan komen en gesmaakte interventies van ons flexpanellid Davy. Die laatste, die is straf bezig. Iemand moest hem maar eens voor de klas zetten. Heren en dames directeuren van secundaire scholen, ga hier even kijken.

Weet je? Volgens mij zijn we lang niet verkeerd bezig. Wekelijks een uurtje technieuws met toch wat meer focus op de situatie in de lage landen, ik denk dat dat zijn plaats zal blijven hebben. Stuurlui aan wal kunnen steeds terecht via de gebruikelijke kanalen, ik vind de feedback die jullie geven vaak interessant.

Dit alles maar eens om te zeggen dat de 28ste aflevering online staat, dat je kan luisteren, dat je iets kan laten weten in de commentaren op de iTunes store en dat het leuk is dat er ook deze week veel volk in de chatroom zat. Volgende dinsdag zijn we weer live, woensdag online en op donderdag hier. Zeg niet dat je het niet wist.

aflevering 28 spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.