Liken of linken

De laatste tijd was er in de technologie nogal veel iNews. De PR-jongens van jobs wisten Apple ongeveer een maand het nieuws beheersen. Nee, ik ben er nog altijd niet over uit of dat iPhone geval nu wel of niet georganiseerd is.

In elk geval, het mocht eens ophouden. Zo vonden ook de (veel dat dat er intussen zijn, serieus, ik verschiet daar soms van) luisteraars van Tech45 podcast. Facebook to the rescue. Op hun f8 conferentie stelden ze iets voor dat sommige mensen alweer revolutionair en aardverschuivend noemen. Dat zal allemaal wel maar er is een uitdrukking met soep, eten en opdienen die we altijd wel in het achterhoofd moeten houden.

Verder hebben we het over Palm en Microsoft (!) en Twitter en nu ja, ook een beetje Apple.

In elk geval, genoeg materiaal om 80 minuten (onze baseline bevat niet voor niets “minstens 45 minuten”) nuttig te spreken. Niet met het minste gastpanellid ook: Luc Van Braekel van de bekende webstek LVB.net kwam ons vergezellen voor een praatje.

Mijn andere collega’s; Marco, Cindy, Maarten en Stefaan krijgen hierbij nog wat linkliefde en alles.

Luisteren maar (en misschien intussen even stemmen voor de EPA en de podcast liken op de tech45 website of neem een abonnement via iTunes of bezoek facebook en check je privacy-instellingen of tag iets met tech45-017 in delicious of zet je aan de afwas of alle voorgaande, tenslotte heb je tijd).

podcast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.