Mijn held van de dag: Leander Bertels

Vandaag wezen fietsen langs het Albertkanaal. Gedachten verzetten. Het was een tijdje geleden dat ik me nog eens per koersfiets had verplaatst en de conditie is onbestaande (dat moet dus beter). Enfin. Ik dus langs het Albertkanaal richting Grobbendonk met de wind vlak op mijn neus.

De eerste fietser haalde ik nog in maar echt vooruitgaan deed ik niet. Ideaal dus wanneer je dan ingehaald wordt door zo’n jonge snaak, aan het trainen op een klein verzet. Een gast die mij gedurende een aantal kilometer heel vriendelijk uit de wind zette. Aan zijn profielpagina op de website van zijn ploeg te zien had hij me net zo goed kunnen losgooien.

Van 1992… Dat is ver… Ahum. Dat is tien jaar jonger dan mezelf. Shit.

1 Comment

  1. Hello sportieve man ik ben de vader van die jonge snaak Leander.
    Leuk dit te lezen op internet net zoals jij vermoedelijk de attentie had zijn ploeg te onthouden (maar ja misschien heeft hij je lang genoeg in zijn wiel laten rijden) en dan op internet op zoek te gaan.
    Leander heeft er inderdaad geen problemen mee dat er mensen in zijn wiel gaan rijden hij rijd steeds zijn eigentempo ook als er mensen voorbij rijden houd hij zijn eigen tempo kwestie van goed en juist te trainen he en dat het werkt heeft u wel kunnen zien op zijn profiel.
    Misschien kan je hem wel blijven volgen hij kan best supporters gebruiken zeker in de mountainbike immers dat is de zwaarste wielerdicipline krijgt het minste aandacht en word het minst betaald maar is (misschien net daarom) een goede opleiding
    zie maar Cadell Evans huidig wereldkampioen heeft ook die mountainbike opleiding achter de rug zoals meerdere top wielrenners spijtig genoeg nog geen Belgen maar dat gaat veranderen in de toekomst er is een zeer sterke lichting (in de mountainbike) op komst dus nog een 7 tal jaartjes geduld en je zal het vernemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.