Misantropia

Weet je waar ik het van krijg? Van al die vrouwendingen in de internetcommunity. Stofzuigers te geef? Geef ze weg en laat er de vrouwen over bloggen. Mannen stofzuigen toch niet, wel?

Trend te presenteren? Nodig de dames uit voor een exclusieve preview op een BGGD. De voorwaarden voor een kaartje zijn simpel: een mens van het vrouwelijke geslacht zijn. Als je daar een iPhone of een andere telefoon  kan voorleggen, behoor je meteen tot de incrowd.

Je kan je als man aanmelden sjakos maar vaak helpt dat niet. Al die vrouwen hebben een vaste sjakos, of ze vinden mannen niet leuk. Ik weet niet wat het is. Daarenboven, ik heb zelf een sjakosse. Serieus, misschien ga ik dat ooit inzetten, of ik doe een pruik aan of zoiets.

En als je dan denkt, weet je wat: ik ga er eens goed over zagen. En dat wil ik. Eigenlijk wil ik klacht neerleggen of zoiets. Maar, moet je nu wat weten, ook daar hebben de vrouwen wat op gevonden. Het heet misantropia en is, jawel, exclusief voor vrouwen die menen dat ze te klagen hebben.

Je zal maar een jonge, universitair opgeleide, normale vent zijn met wat geeky trekjes. Je kan geen kant op. Je behoort tot een onderdrukte meerderheid. Revolutie!

6 Comments

  1. Pingback: Tweets that mention Misantropia | geschreven om te lezen -- Topsy.com
  2. Hmm, misschien laat ik je wel meedoen als gastblogger, ok? Of is dat weer niet goed genoeg? En de volgende keer dat er sacochen zijn en Bart niet mee kan/wil, mag je met mij mee. Beloofd :-p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.