Much ado about the iPhone 4

De Apple-fanboys van tech45 vierden vorige week nog dat de iPhone die iedereen al kende ook écht bestond. Dinsdag mochten ze het ding nog eens helemaal tot in detail ontleden. Van het scherm (ik: fantastisch!) tot de front-facing-camera (ik: geloven ze echt dat iemand dat ooit gaat gebruiken?) en terug naar de vorm (ik: mooi design).

Mij werd de gelegenheid geboden in de rand even tekeer te gaan over de Android 2.1 update van de HTC Hero en doctorandus Smetty mocht vertellen hoe Google maps je nu ook gratis de weg kan wijzen naar Frituur De Gouden Saté in Gent. Je zou ons de Google (ondergetekende) en Android (zowel Cindy als ik) fanboys (m/v) kunnen noemen.

De nieuwe google-zoekindex caffeïne en de toekomstplannen van twitter met t.co zijn de andere grote onderwerpen. Niet dat we vergeten zijn dat XBOX een nieuw speelgoedje heeft dat Kinect heet. Of dat Apple in alle stilte (!!!) een nieuwe MacMini in de markt heeft gezet.

Dat alles levert om en bij het uur luisterplezier (afhankelijk of je alles even interessant vindt). Live zijn we zelfs nog beter (vinden sommigen). Je kan erbij zijn en ons souffleren of bekritiseren via de chatbox op maandag 28 juni. Luister hieronder of abonneer via iTunes.

Tech45-019

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.