Netwerken

Hoewel ik deze middag voor de fotografe van Weekend Knack diende te verschijnen, trok ik deze voormiddag toch even van Antwerpen naar Leuven en terug. Elke laatste vrijdag is daar een Open Coffee / netwerkmoment.

Het was de eerste keer dat ik dat deed. Zo netwerken om te netwerken. Schuchter ben ik niet en als er een praatje te maken is en er is koffie of iets hartig te drinken, dan zal ik wel een woordje placeren tegen de mensen die er zijn.

Meestal heb je dan wat om over te beginnen. Zo van “die spreker, dat was toch interessant maar ik was het niet eens met zus of zo”. Een mening heb ik ook nog wel klaar als je wil of soms dan was je zelf de spreker en dan wordt het helemaal gemakkelijk.

Hier dus: geen onderwerp. Alleen netwerken. Gewoon bij ons in het Creativity Lab (check it out met kunstgras en al). Kon ik mijn kaartjes ook niet vergeten. Hoewel ik me dus geen natuurlijk netwerktalent acht en de mensen met nogal wat verschillende dingen bezig zijn, trok ik me aardig uit de slag vind ik.

Misschien dat het aardig helpt om breed belezen te zijn en interesse te hebben voor mensen in het algemeen. Zeg eens fotograaf, wat vind jij van de discussie dat instagram geen fotografie is en zeg eens improartieste ken jij Tom en Yann en Olivier want ik heb daar nog mee samengewerkt en juist ja, jullie zijn hier eens geweest voor een SOS idee en hoe loopt het project.

Misschien helpt het om dagelijks op twitter na te denken over X zoekt zus en ik weet dat Y dat en dan linken leggen en verbanden en dat heb ik al eens ergens anders gelezen maar waar ook alweer. Enfin. Veel en veel beter meegevallen dan ik dacht, dat netwerken om te netwerken. Veel beter.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.