Open Koffie

Dat ik nogal fan ben van openheid, hoef ik niet meer te vertellen geloof ik. Dat ze daar bij ons (waarbij ons in dit geval de Vlaamse Overheid betekent) mee bezig zijn, heb ik u ook al verteld. Nu gaan ze ook van Open Koffie doen en ondergetekende mag de spits van de sprekerslijst afbijten.

Op 21 oktober vanaf 11u heb ik het over Social Media in het algemeen en mijn ervaringen dienaangaande. Ik zal vertellen over het VIOE en over De Kogge en over deze blog en over mijn twittergebruik en wat nogal niet? Verwacht geen hogere filosofie of andere managementspeak maar concrete tips en praktische dingens.

Volgens mij kan dat interessant zijn voor mensen in andere overheidsdiensten of ook wel nog elders. Mensen die professioneel geïnteresseerd zijn in sociale media maar wat drempelvrees hebben. Mensen die graag openheid zien. Enfin. Het is nog een maandje weg en er is gelegenheid om vragen te stellen, je bedenkt maar iets.

Open overheid nu organiseert en bij deze ben jij ook uitgenodigd. Inschrijven is verplicht en er zijn maar 60 plaatsen beschikbaar. Dat zou wel eens uitverkocht kunnen geraken (eerlijk: hoop ik). Inschrijven kan trouwens hierzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.