Overheidsinspiratie 2.0

Het voordeel van lang op voorhand weten dat je ergens moet spreken is dat je heel diep kan nadenken. Het voordeel van niet zo heel veel hoeven spreken is dat je tijd kan steken in weer een nieuw verhaal. Opgetrokken vanaf de grond en enkel gebouwd op je onderliggende kennis. Dat je kan steunen op de schouders van reuzen om Newton maar eens te citeren.

Volgende week ben ik in Brugge te gast bij de Vanden Broele academy. Het was Christophe Leenknecht die me zag spreken op de eerste open koffie van openoverheid.nu en vroeg of ik interesse had. Wel natuurlijk. Mijn presentatie heeft de werktitel “Ambtenaren en social media: gevoelige zaak of opportuniteit?” meegekregen.

De vraag van de Vanden Broele academy voor mij was ‘een inspirerende keynotepresentatie’. Over de toedracht van die woorden heb ik even moeten nadenken toen ik ook ontdekte dat de vorige spreker met die opdracht Steven Van Belleghem Dennis Claus –medewerker van de conversation manager zelve- betrof. De invulling van mijn presentatie staat op punt. Het schaven dient nog te gebeuren. Ik steek daar graag wat werk in. Geen repetitie.

Als je wil, kan je er nog bij zijn. Je vindt de details voor de inschrijving hier. Overigens ben ik ook benieuwd naar het verhaal dat Eric Goubin (Goede praktijken in overheidscommunicatie 2.0) en Bart Rosseau (Overheidscommunicatie 2.0 in Gent) mij gaan vertellen. Tot volgende week in Brugge?

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.