Overleef jij de watersnood?

Heden ontving ik een schrijven der advertentiedienst. Niet om commercieel te doen maar voor het goede doel. De mensheid is terug uit vakantie en het moment is daar om wat Rode Kruis fondsen te verzamelen om echt iets te gaan doen in Pakistan.

Ja, dat is nodig. Want Pakistan lijkt me sowieso al niet de fijnste plek ter wereld om te wonen en een overstroming wens je niemand toe.

Er zou geen interesse zijn voor Pakistan werd gezegd, ik ben blij dat daar verandering in komt. Misschien moeten we onze troepen, ze zitten in het buurland, even verplaatsen. Het is maar dat je op sommige plekken nu eenmaal nuttiger werk kunt doen dan op andere.

Dat de mensen van Karavan Gitane een originele campagne hebben uitgewerkt moet ook gezegd. Check het uit op http://www.overleefjijpakistan.be/ en vooral, doe een duit in het financiële zakje, dat is hip en alles. Bij ons in den Delhaize kan het gewoon aan de kassa, ik vind dat gemakkelijker dan mijn e-banking account starten enzo. Je ziet maar. Zeg niet dat je het niet wist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.