Persreis

Er zijn veel dingen die ik eens wil meemaken. Soms komt er zoiets langs en dan denk ik: dat moet ik toch eens meegemaakt hebben? Ik weet niet hoe dat komt. Is het nieuwsgierigheid? Is het de angst kansen te laten liggen? Wil ik mezelf bewijzen? Tegen wie dan?

In elk geval, er was een voorstel. Om een persreis te maken. Naar Barcelona. Iets met technologie en nieuwe producten en dinges. Of ik niet eens meewilde en dat het wel aansloot bij mijn interesses. Die PR jongens en in dit geval meisjes zijn goed in hun vak jong, dat geloof je niet.

Schuiven en regelen en eens kijken of dat kan werken en passen en wat over en weer en overwegen of dat met mijn lief en alles. Dat ik dat eigenlijk wel eens wil zien, zo’n persreis en dat ik wel eens wil weten wat dat dan betekent ‘het informele gedeelte’. Dat ik eigenlijk wel eens naar Barcelona wil. Gewoon omdat dat kan. Omdat ik een blogger ben. Omdat ik de achterkant van zo’n machine wil begrijpen.

Het kon. Met het werk. Met mijn lief (zij verdient een website). Het betekent helemaal niets. Er is een merk, zij willen hun product voorstellen, ik mag kijken. Het betekent veel. Denk ik. Soms duizelt het me een beetje. Vind ik de dingen die ik meemaak speciaal en dat ik GSM’s en stereotoestellen mag testen en dat ik naar conferenties mag (dat vind ik het einde).

Soms maak ik graag dingen mee. Het is vreemd. Het kan en het mag deze keer.

Oh ja, ik heb vliegangst. Dat had ik nog niet verteld zeker?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.