Podcasten dus en hoe daar dan toch meer komt bij kijken

Hupla. Podcast opgenomen dus. Podroulette. Enfin. Er was een zeker toeval mee gemoeid dat dat opnemen gebeurd is en toestanden, dank aan Samuel Debruyn daarvoor.

Dat ik de livestream had getest en dat audiohijack het op verschillende bronnen van browser tot iTunes deed en dat ik wel wat stress had maar me geen zorgen maakte.

Tot audiohijack niet wilde natuurlijk en het al kwart na negen was en dat ik tegen negen uur dertig had gezegd te beginnen en dat ik het niet te laat zou maken ook met de interne keuken van het huishouden enzo want als ik aan het opnemen ben dan is het toch elke keer mijn lief die naar beneden gaat alwaar onze jongste (en tevens ook oudste) niet ligt te slapen waar dat op dat ogenblik van de dag de gepaste handeling is voor een net geen éénjarige en dat het nu vakantie was bij tech45 en dat die dinsdagavond nu eens vrij zou zijn maar dat ik het op een vroegochtendlijk uur toch weer nodig had geacht om een idee uit mijn mouw te schudden en dat dat dan weer avondwerk was en dat dat telkens toch later wordt dan gepland ook al plan ik dan van tevoren dat het maar een uur zal zijn en dat er zes gasten zijn dat is elk tien minuten maar dat zijn dan geestige mensen of interessante of in het ergste geval beide en dat loopt dan uit en met die technische problemen in het begin en op het einde en in het midden en het was geestig en de reacties waren goed en er was vraag naar meer en nog en misschien dat we volgende week weer wat anders proberen omdat we dat dan tussen neus en wijsvingers alweer gezegd hebben en dat we dat nog wat moeten uitzoeken.

Podroulette. Het was net iets te haperend om echt van een vlot draaiende beweging te spreken. Ik was iets teveel het balletje en iets te weinig de roulette zelf. Zo gaat dat met een eerste keer waarschijnlijk. Misschien had het inhoudelijk wat nauwer afgebakend moeten zijn maar dat was nu net de bedoeling om het niet te zijn.

Komt alom, er is een luisteraar die het uiteindelijk heeft opgenomen, ik ben wat gastheer geweest maar Davy Buntinx van Tech45 en ook van de Belgian Waffles heeft mij bijgestaan in goede en in kwade tijden zoals dat dan heet.

De gasten waren leuk. Het was interessant. Ik heb bijgeleerd. We zijn meteen live gegaan en dat is goed en slecht tegelijk. De luisteraars waren vergevingsgezind voor de techniciteiten.

Binnenkort beschikbaar op een internet bij jou in de buurt.

4 Comments

  1. Bedankt voor de verwijzing! Die technische mankementen, dat is allemaal de schuld van de heer Murphy en zijn wet; of het nu windhoos, appel of iets anders is, altijd is hij daar weer. Ik kijk zeker uit naar volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.