Prutsen

We hadden het er vanmorgen nog over op de trein. Davy houdt niet van prutsen. Niet meer. Ik wel. Ik hou ervan om wat te foefelen aan de achterkant van blog en andere webdingen.

Ook al weet ik dan dat het op zich niet zoveel voorstelt. Iets in de php en dat wat van de css en als ik het niet meer weet het op twitter vragen dan dan krijg je hulp enzo.

Dan wil je dat linklistblogding ook eens proberen en dan kom je tot de conclussie dat daar dan toch meer bij komt kijken dan je oorspronkelijke had verwacht. Dan moet je ervoor zorgen dat die posts herkenbaar zijn in de RSS en dan vraagt een andere lezer of die niet gewoon uit de RSS kunnen en dan doe ik dat en dan zet ik een andere feed op met alleen die categorie voor de mensen die het interesseert en dan wil ik nog een pagina die… en daar houdt het dan op. Grenzen bereikt en dat vind ik dan jammer.

Gedaan met prutsen. Uitbesteden die handel wegens het niet kunnen. Terwijl het zo eenvoudig moet zijn dat ik het waarschijnlijk in een uur ofzo geregeld zou moeten krijgen. Enfin. Het wordt geregeld voor mij, ik heb andere specialiteiten zeker.

Maar toch, er zijn dingen die ik niet kan die ik wel zou willen kunnen maar grenzen hé, grenzen. Er is van alles te weinig maar niet van grenzen.

7 Comments

 1. Wat WordPress betreft is er voor alles wel een plugin. Aan uw nieuwe feedburner te zien is het precies wel gelukt. Wat probeer je verder nog allemaal te doen?

    1. Goeie plugin, het was blijkbaar bij een eerdere poging ook al geïnstalleerd maar het doet niet wat ik wil dat het doet. Ik wil een homepage 2 en dat krijg ik daarmee niet klaar. Ik kan het tweaken tot net niet en dat is nog slechter dan helemaal niet. Vind ik.

     1. Uw linkblog oplijsten in de zijbalk van de homepage kan ook. Ik heb daar nog ergens een andere plugin voor liggen.

      Wil je jouw homepage zelf in meerdere onderdelen opsplitsen? Dan kan ik enkel nog dit alternatief voorstellen. Ik kwam hem gisteren toevallig tegen terwijl ik een alternatieve slider onderzocht.

      http://eletrowidgets.hacklab.com.br/

 2. Allemaal goed die plugins voor wordpress, maar zelf blijf ik het toch nog altijd een troef vinden als je zelf de achterkant ook wat kent en je weg in kan terugvinden om iets zelf aan te passen.

  Startende bloggers geef ik ook altijd het advies om eerst even html en basis php te leren, zodat ze weten hoe ze zelf soms wat kunnen ingrijpen, wat de WYSIWYG-interface niet kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.