Reclaam

Juist ja, ik was er nog iets over vergeten te vertellen. Sedert kort verschijnen in de rechterkolom van dit blog opnieuw reclameblokjes. Ik heb daarvoor gekozen en u mag daarbij nu denken over mij wat u wil.

Mensen die beweren dat reclame het einde van de onafhankelijke blogger inluiden, ze bestaan. Ik zal u zeggen wat ik denk: het gebrek aan tijd luidt het einde van de onafhankelijke blogger in. Maar ik doe mijn best en maak af en toe tijd om een stukje te doen. Soms lukt dat al beter dan anders. Soms is de interesse in mijn schrijfsels bedroevend en dan overschrijdt het aantal leesminuten geeneens mijn aantal schrijfminuten. Soms noemen mensen je “één van hun favoriete bloggers” of lezen heel veel mensen persoonlijke uitlatingen. Ik moet daar ook mee leren leven.

Die dingen komen van enchanté/adhese, de reclameregie van half serieus-bloggend Belgenland en ze betalen in eerste instantie de kosten van de hosting en dat soort dingen. Ik zie het als een experiment. Zoals ik in het verleden ook al met doubleclick en andere dingen heb geëxperimenteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.