’t is een goeike

In de marge van Barcamp Antwerpen vertelde Maarten Hendrickx, aka het opperhoofd van de tech45 crew dat ik officieel ben opgenomen in het prestigieuze panel van de podcast. Op de website sta ik zo vermeld en alles erop en eraan.

Voor de komende maanden staat om de twee weken dus alvast een blokje in mijn agenda gereserveerd.

Dat betekent ook dat ik mijn RSS-feeds over IT en Geekyness opnieuw wat beter moet gaan bijhouden. Niet alleen meer taggen maar ook echt lezen. Kwestie van wat mee te kunnen spreken met mijn tech-savy collega’s.

Mijn focus zal sowieso wat op het inhoudelijke en het procesmatige liggen, het sociologische en het economische. Minder op de zuivere techniek (dat is een onbegonnen inhaalrace tegen die gasten).

Dinsdag was mijn eerste echte tech45-opname als panellid. Voor de gelegenheid hadden we ook een gast. Frank is de man achter neat little mac apps en dus was hij in de tech45 groep helemaal op zijn plaats.

Na het afsluiten van de opnames had ik het gevoel dat ie goed was gegaan. We doen alles min of meer live on tape en met een minimum aan voorbereiding (we moeten daar eerlijk in zijn).

Maar deze was dus een goeike. Niet zoals de vorige waar ik over mijn woorden viel als waren het de trappen van de fietsstallingen van het station Antwerpen centraal (daarover later zeker nog meer).

De onderwerpen van de podcast zijn opnieuw breed: van copyrights over facebook tot online programmeren van je digicorder tot rechtszaken en patenten, online fotobewerking en Barcamp Antwerpen.

Een goeike dus. Luisteren maar.

http://www.podtrac.com/pts/redirect.mp3/www.libsyn.com/media/tech45/tech45-012.mp3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.