Te huur (voor het goede doel)

Een aantal beevees zetten in het kader van Broederlijk delen zichzelf te huur. Schrijvers geven schrijfworkshops, koks duiken in de potten en de mensen echter de Broederlijk delen campagne moeten gedacht hebben: daar hoort ook een internaut tussen.

Komt alom, ik sta ook te huur. Samen met maximaal acht mensen ga ik wandelen in Deurne en dingen vertellen over architect Renaat Braem, bekend van onder meer de politietoren in Antwerpen.
Een collega van mij heeft daar een boek over geschreven. Hét boek zeg maar. Met plannen en foto’s en essays over het leven en het werk van de auteur van ‘Het lelijkste land ter wereld’.
Enfin. Wie mij huurt, is zeker van zijn return on investment, je krijgt een rondleiding doorheen Deurne en het woonhuis van de architect. Mijn deeltijdse werkgever VIOE trakteert daarenboven op het boek.
We gaan verder op stap en ik zal vertellen en praatjes maken en af en toe kom ik dan historisch verantwoord uit de hoek. Een gidsbeurt, quoi.
Het openingsbod op een middagje op afspraak met mij is € 100. Dat is € 12,5 de man. Trek open die portefeuille, het is voor ’t goede doel. Bieden kan hierzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.